Vandaag werd bekend gemaakt dat de tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt niemand minder dan Ciri is, een karakter uit de oude legende die fans zeker kunnen waarderen.

Ciri is niet alleen een vrouwelijke karakter, wat uiteraard erg tof is, ze is een afstammeling van de lang verloren elven bloedlijn. We hebben haar al eerder kunnen bewonderen in de The Witcher 3: Wild Hunt – Elder Blood Trailer. Ze zal echter niet een volledige speelbare rol hebben gedurende gehele game, maar enkel bij verschillende belangrijke momenten.

“Ciri is playable only during certain moments in the game – we introduce her to give gamers another perspective in the story to make it even more engaging,” explains the studio’s Robert Malinowski. “You won’t play as her for long periods of time, but since she’s crucial to the plot, we thought that additional insight will allow gamers to better bond with this cool character.”

img_thewitcher3_ciri

Er word benadrukt in een volgende statement dat The Witcher serie altijd heeft gedraaid om Geralt en dat hier geen verandering in zal komen. Ze willen de spelers echter een extra ervaring geven vanuit een andere hoek, dit krijg je door op bepaalde gebeurtenissen met Ciri te spelen. Het is een pittige dame Ciri en onze Geralt kent haar al van kinds af aan en heeft hierdoor een extra leuke rol binnen de game die de fans van de serie zeker zullen waarderen.

“She’s a living weapon… and everyone wants to control her. This, plus she also has her own will and agenda, so it’s not just finding her that counts. I think that is the most important aspect of this character. Geralt knows Ciri since she was a child. She’s Geralt’s apprentice and they have a close emotional bond – he trained her so she could become a witcheress.”

Heb je haar de vorige keer gemist in de trailer bekijk deze dan opnieuw hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.