Snake is een echte hipster aan het worden en heeft de selfie ontdekt, maar uiteraard maakt hij geen standaard selfies in Metal Gear Online.

Metal Gear Online? Maar die was er toch al? En de servers zijn al sinds 2012 gesloten! Hideo Kojima gaat het opnieuw proberen en de nieuwe Metal Gear Online krijg je gratis, samen met Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Het gerucht gaat dat de game op 22 juni 2015 verschijnt.

img_MetalGearOnline1 img_MetalGearOnline2 img_MetalGearOnline3 img_MetalGearOnline4 img_MetalGearOnline5 img_MetalGearOnline6 img_MetalGearOnline7 img_MetalGearOnline8 img_MetalGearOnline10 img_MetalGearOnline11 img_MetalGearOnline12 img_MetalGearOnline13 img_MetalGearOnline14img_MetalGearOnline9

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.