De trailer ging in première op The Game Awards 2014, waar King’s Quest bedenker Roberta Williams hoge onderscheidingen ontving samen met haar man en medeoprichter van Sierra, Ken Williams. Tijdens deze ceremonie werd er teruggekeken op de lange nalatenschap van King’s Quest en Sierra. Het duo ontving de ‘Industry Icon Award’ om zo hun bijdragen aan de videogame cultuur en creativiteit te vieren.

King’s Quest, ontwikkeld door The Odd Gentlemen, vernieuwt de belangrijkste karakters en bekende verhaallijnen van koning Graham’s vroege tochten en zet nieuwe hoofdstukken op die gebonden zijn aan – maar onafhankelijk van – de originele games.

King’s Quest zal naar verwachting beschikbaar zijn vanaf de herfst van 2015 op de PlayStation 4 en PlayStation 3, de Xbox One, Xbox 360 en voor Microsoft en Windows PC.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.