Arno Dorian, voor de Assassin’s Creed gamers wel bekend, is de hoofdpersoon uit Assassin’s Creed Unity. Hoewel de game nog niet uit is kunnen we al wel een kijkje nemen in zijn biografie.

Paspoortimg_arno_victor_dorian
Naam: Arno Victor Dorian
Leeftijd: onbekend
Geboortejaar: 1768
Geboorteplaats: Versailles, Frankrijk
Woonplaats: Versailles
Lichamelijke eigenschappen: Blanke huid, gezicht verhuld in de schaduw van zijn capuchon.
Kleding: Hoge laarzen, grijze broek, lange blauwe jas met capuchon, rood sjaaltje, bruine handschoenen.
Karakter eigenschappen: geestig, charismatisch met een no-nonsense attitude.
Carrière: Assassin
Familie: Australische moeder, Franse vader.
Eerste Game: Assassin’s Creed Unity
Relatie: Élise de la Serre

Arno Dorian is opgegroeid in een nobel huishouden bij zijn Australische moeder en Franse vader in Versailles, Frankrijk. In 1776, toen Arno acht was, werd zijn vader vermoord. Hij werd geadopteerd door François de la Serre, een grootmeester van de Franse Tempeliers. Hij groeide daar op met Élise de la Serre, de dochter van de grootmeester.

De grootmeester overleed enkele jaren later onder mysterieuze omstandigheden, waar Arno voor op de schuld krijgt. Door zijn schuldgevoel besluit hij zich aan te sluiten bij de Assassins op zoek naar verlossing. Zijn zoektocht naar verlossing speelt zich af tijdens de Franse Revolutie. Hij heeft het op zich genomen om als Assassin anderen te helpen in deze moeilijke tijden.

Gewapend met zijn Phantom Blade, een Hidden Blade en een kruisboog die op zijn pols is gemonteerd gaat hij de gevaren tegemoet. Hij maakt daarnaast ook gebruik van diverse zwaarden en een pistool. Als leider en vaardige zwaardvechter stopt hij voor niets om achter de waarheid te komen over wie er achter de Revolutie zitten.

Hoewel hij is opgegroeid met Élise, heeft hij haar altijd meer als een vriendin dan als een zusje gezien. Langzamerhand hebben de twee een wederzijdse liefde voor elkaar ontwikkeld.

img_arno_dorian_elise_de_la_serre

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.