Sackboy maakt zijn debuut op de iPhone, iPad & iPod Touch in de gratis game: Run Sackboy! Run! Later dit jaar verschijnt hij op de PlayStation Vita en voor Android toestellen. In deze eindeloze platformer maak hij zich al rennend uit de voeten voor The Negativitron: de stofzuigende draak die alle creativiteit uit de LittleBigPlanet wereld haalt!

img_RunSackboyRun1

Er zijn veel herkenbare LittleBigPlanet elementen in de game verwerkt: zo ren je door de drie iconische levels (The Gardens, The Canyons en Avalonia). De hoogste score haal je door zover mogelijk te rennen en uit de klauwen van The Negativitron te blijven. Sackboy rent door het level en wanneer je een tik op het scherm geeft, spring je over hindernissen of verzamel je munten. Deze munten kunnen gebruikt worden om nieuwe outfits en stickers aan te schaffen. Hoe meer je onderweg verzamelt en hoe verder je in het level komt, des te hoger je eindscore zal zijn. Je kunt de game gratis downloaden.

img_RunSackboyRun2

Vanaf 26 november rent Sackboy met zijn drie nieuwe maatjes (Toggle, OddSock & Swoop) naar hartenlust verder op de PlayStation 4 & 3 in LittleBigPlanet 3.

Features:
• Levels zijn uitgevoerd in kenmerkende LittleBigPlanet stijl
• Stel je eigen Sackboy samen met diverse kleding
• Verzamel stickers om prijzen vrij te spelen
• Diverse Power Ups zijn te verzamelen, waaronder de nieuwe Glider
• Daag je vrienden uit en strijd tegen hen
• Vanaf nu beschikbaar op iPhone, iPad & iPod Touch voorzien van iOS 6 of hoger
• Later beschikbaar voor PlayStation Vita & Android toestellen

Directe link naar de App Store.

img_RunSackboyRun3

 

img_RunSackboyRun4

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.