Eerder kon je al het een en ander lezen over Rabbids Invasion, de interactieve tv-serie.

Op 20 november 2014 is de Season Pass van Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie beschikbaar. Met deze Season Pass kun jij allerlei gekke uitdagingen aan gaan in 15 nieuwe afleveringen en beleef jij een groot avontuur samen met de Rabbids. Daag je familie en vrienden uit terwijl je de leukste scènes van “VAMPIRE RABBID”, “RABBIDS WITH FLEAS”, “ZOMBIE RABBID”, “RABBID DREAMS” en meer bekijkt.

De Season Pass bevat vijf DLC-packs die allemaal uit drie compleet nieuwe en interactieve afleveringen bestaan. De volledige game bestaat in totaal uit 21 afleveringen en samen met alle DLC-packs bestaat deze dus uit 36 afleveringen in totaal. Op de volgende data speel jij nieuwe afleveringen vrij:
· Pack 1 – op de dag van release (20 november 2014)
· Pack 2 – december 2015
· Pack 3 – januari 2015
· Pack 4 – februari 2015
· Pack 5 – maart 2015

Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie is verkrijgbaar vanaf 20 november 2014 voor Xbox One, Xbox 360 en PlayStation 4.

img_Rabbids_Invasion1

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.