Morgen is het dan eindelijk zover Grand Theft Auto V voor PlayStation 4 en Xbox One ligt dan in de schappen.Het begon in eerste instantie met geruchten en nu is het een moment waar velen al maanden reikhalzend naar uitkijken. Want GTA V next gen mag dan technisch gezien een vernieuwde versie van een bestaand spel zijn, in de praktijk lijkt de game veel meer op een compleet nieuwe launch van de veelgeprezen game-ontwikkelaar Rockstar Games. De game biedt namelijk niet alleen verbluffende nieuwe details, maar belooft ook minstens vijftig uur aan nieuwe speelcontent.
Grand Theft Auto V benut de mogelijkheden van PlayStation 4 en Xbox One optimaal met grafische en technische verbeteringen die een hele nieuwe wereld blootleggen. Nog mooiere uitzichten, verhoogde resoluties, nieuw wildleven, verbeterde weer- en schade-effecten en een hogere verkeersdichtheid zorgen voor nieuw leven in de steden, dorpen, woestijnen en oceanen in het uitgestrekte Los Santos en Blaine County.

De grootste toevoeging gaat echter nog veel verder dan de technische verbeteringen. Eerder maakte de game-ontwikkelaar namelijk bekend dat er een first person-modus aan het spel is toegevoegd, waardoor gamers een compleet nieuwe ervaring voorgeschoteld krijgen. Ongeacht hoeveel uur je al in Los Santos hebt doorgebracht, door de ogen van hoofdpersonages Michael, Trevor of Franklin voel je jezelf weer als nieuw in deze bekende omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.