Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Inspiredcases1 uit Californië, Verenigde Staten.

Heb jij een iPhone 4, iPhone 5 of iPhone 6. Dan heb jij deze week geluk. Inspiredcases1 maakt geeky telefoon hoesje voor deze telefoons. De telefoonhoesjes hebben allemaal een eigen, unieke, rustige, vrolijke of nerdy printje. InspiredCasesUSA is een shop die pas 1 maand open is en nu al 51 items heeft verkocht. Blijkbaar zijn telefoonhoesjes een hot item in de Verenigde Staten.

img_cases_bazinga img_cases_killzombies img_cases_nintendo img_cases_wonkaimg_cases_adventuretime

Wil jij zelf een kijk je nemen in de shop? InspiredCasesUSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.