Stitch, Aladdin, Maleficent; het zijn slechts enkele van de reeks nieuwe figuren die enkele weken geleden zijn verschenen voor Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. Laura heeft er een paar weten te bemachtigen en ze laat je vanavond zien wat ze kunnen in een nieuwe Female-Gamers Stream.

Van 20:00 tot 21:00 uur is Laura te zien op www.twitch.tv/jennydiamond.

Tune in, klets mee en zie wat die Disney Infinity 2.0-popjes in hun mars hebben. Tot dan!

UPDATE: Je kunt hier de stream terugkijken! 🙂

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “Female-Gamers stream: Disney Infinity 2.0”

  1. Net de laatste 5 minuten even gezien en wilde commenten, maar ik heb geen twitch account dus dat kon niet 😛 Maarrrr die paar minuten vond ik het leuk om je zo bezig te zien met het spel en wat je zei klopt inderdaad. Het is vooral heel leuk om je kind het spel te zien spelen en samen met je kind te spelen. Die van mij is 4 en die vind het spel helemaal fantastisch. Vooral om “verstoppertje” te spelen in een toy box level.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.