Borderlands: The Pre-Sequel is nu al even uit. Je kunt vanaf vandaag spelen als de tiran-in-training Jack the Doppelganger, Handsome Jack’s body double.

Handsome Jack Doppelganger pack is het eerste add-on content pakket voor Borderlands: The Pre-Sequel. Het Handsome Jack Doppelganger Pack bevat een vijfde speelbaar personage voor Borderlands: The Pre-Sequel, die uren shoot ‘n’ loot actie toevoegt aan Pandora’s maan. Kruip in de huid van de maniakale tiran uit Borderlands 2, of in ieder geval zijn vertrouwde body double zijn, beter bekend als Jack the Doppelganger. Voor het eerst kunnen spelers nu ook gebruik maken van Handsome Jack’s charmante uiterlijk om de vijand af te leiden en te bestrijden, of ze met grappen en grollen neer te halen.

Het Handsome Jack Doppelganger Pack is de eerste van vier add-on content pakketten voor Borderlands: The Pre-Sequel en is tevens onderdeel van de Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass* – met een waarde van €39,96 voor slechts €29,99. Elk add-on content pakket zal ook individueel verkrijgbaar zijn voor €9,99. De Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass geeft toegang tot alle vier de geplande add-on content pakketten, zodra ze verkrijgbaar zijn op PlayStation Network, Xbox Live, Windows PC, Mac and Linux. – *Borderlands: The Pre-Sequel niet inbegrepen, maar benodigd om alle content te spelen. Xbox Live-, PlayStation®Network- of Steam-account en internetconnectie ook vereist.

Christoph Hartmann, president van 2K:

“Met Borderlands: The Pre-Sequel zetten we de traditie van de Borderlandsfranchise voort om add-on content van hoge kwaliteit af te leveren en de game na de release goed te blijven ondersteunen. Het Handsome Jack Doppelganger Pack voegt uren zwaartekracht tartende chaos toe en is pas de eerste van de vier aangekondigde add-on pakketten.”

Tony Lawrence, studiohoofd van 2K Australia:

“Het was geweldig om eindelijk alle reacties van de fans op Borderlands: The Pre-Sequel te zien. Borderlands’ fans blijven ontzettend trouw aan de franchise en het team kon niet wachten om hen meer mogelijkheden te geven om te ervaren en te ontdekken wat Handsome Jack zo’n iconische schurk maakt.”

Twitter mee door gebruik te maken van #NotSoHandsomeJack

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.