Het regent nieuwe titels tijdens Blizzcon, zo werd Starcraft II: Legacy of the void aangekondigd, dit is de derde uitbreiding voor de game Starcraft die fans al verwacht hadden.

De trailer laat zien hoe Artanis oproept om Aiur weer terug te veroveren nadat de planeet jaren geleden werd veroverd door de Zerg. Hiervoor werden duizenden Protoss afgemaakt en Shakuras konden bereiken waar ze via een warpgate wegkonden. Artanis heeft in de nieuwe expansion een leger opgebouwd om hun thuisplaneet terug te krijgen.
De game zal twee nieuwe gamemodi krijgen zoals Archon Mode, spelers delen hier een basis en vechten tegen twee andere spelers, een andere modi is Allied Commanders dit zal een co-op worden. Naast deze modi komen er ook competities die de titel Automated Tournaments krijgen.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.