Op 13 januari 2015 start de gesloten bèta van Heroes of the storm. Tijdens Blizzcon werden nieuwe helden aangekondigd en kun je een kijkje nemen hoe de game eruit komt te zien.

Op dit moment is de Alfa bèta aan de gang, spelers die voor 18 november level 20 zijn in de game hebben kans om met hun gehele vriendenlijst mee te mogen doen aan de gesloten bèta. Verder kun je ook gewoon jezelf aanmelden voor de bèta met een kans dat je uitgeloot word.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

One Comment on “Heroes of the Storm krijgt gesloten beta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.