Blizzard heeft tijdens Blizzcon 2014 een nieuwe game aangekondigd. De game krijgt de titel overwatch, een shooter maar in een iets ander jasje.
De game word vergeleken met Team Fortress en Counterstrike, echter staat niet alleen elkaar neerschieten centraal. De cinematic en de gameplay trailer zijn te bekijken. Hier krijg je een aardig beeld van de game.


About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.