In de loop der jaren zijn er heel wat Assassin’s Creed games uitgebracht, ben jij de ultieme fan en weet je alles over de games? Ontdek je kennis in de interactieve Question the Creed pagina.

Je reisde samen met de Assassins van Florence tot New York en van Boston tot Constantinopel om zo een ongelofelijk verhaal te schrijven. Maar ieder verhaal heeft twee kanten, herbeleef daarom nu de meest impactvolle moorden door de visie van zowel de Assassins als de Tempeliers. Wanneer je beide visies hebt bekeken en gehoord kan jij een oordeel vellen over de waarheid, vertrouw niet blind op de Broederschap maar Question the Creed! Dit kan je doen via deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw vrienden kan laten verbazen met alle weetjes over Assassin’s Creed Unity en Rogue, dan moet je even de gratis Assassin’s Creed Special downloaden. Dit is een gratis digitale magazine gevuld met weetjes, verhalen en prijsvragen. De gratis Assassin’s Creed Special download je via deze link voor iOS en via deze link voor Android. Heel veel plezier met de special en succes met de prijsvragen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.