Oooh wat blijft hij leuk die Sackboy, sinds de eerste game van Little Big Planet ben ik al gek van dit kleine poppetje. Wist je dat je hem nu ook mee kan nemen overal naar toe op je telefoon? Je kunt met Sackboy gamen op je mobiele telefoon in de app Run Sackboy! Run!

Run Sackboy! Run! lijkt op een level uit de Little Big Planet game, het is eigenlijk heel eenvoudig. Je rent als Sackboy door je level en gaat zo muntjes en stickers verzamelen. Het is wel zo dat je niet terug kan lopen maar alleen voorruit gaat.

14946742667_d248aeec8a_z

Door bepaalde moves kun je bijvoorbeeld sneller rennen, verder springen of over dingen heen springen. Let op dat je niet de fout in gaat want je word opgegeten door een groot monster!

15110297396_40f015e114_z

Verzamel nieuwe kleding in de game en kleed je Sackboy hiermee, er zijn verschillende kostuums beschikbaar die je kunt vrijspelen.

14946642820_d1db6987d2_z

Naast kostuums kun je ook stickers verzamelen voor je stickeralbum, stickers kun je weer gebruiken in de game of terugkijken.

14946742827_e2aab63ec7_z
15132915752_f20aff3072_z

Voor een smartphone game ziet de game er goed uit, het lijkt exact op de games van Little Big Planet zoals je gewend bent. Wellicht wat minder mooi als de nieuwe game die uit gaat komen op de PlayStation 4 maar dat zal de pret zeker niet drukken.

Run Sackboy! Run! is erg leuk om even bezig te zijn op je mobiele telefoon en je kan het overal spelen, het blijft een leuke uitdaging. Let op!! Verslavingsgevaar aanwezig omdat je tegen je vrienden kunt spelen en hun scores kan verbeteren.

15130314451_ebab1b8699_z

De game is gratis te krijgen voor de PlayStation Vita, en via de iTunes store voor iOS helaas moeten Android gebruikers nog even wachten.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.