Dankzij Telltale games kunnen we onze favoriete series niet alleen in strips, boeken of op tv bewonderen maar ze ook echt beleven in verhalende games. Bekijk nu de teaser trailer van Game of Thrones Telltale game.

Onder andere Peter Dinklage en Lena Heady werken mee aan deze game. In de game speel je met de familie Forrester, nee niet de zoetsappige uit de Bold and Beautiful, maar de nobele familie Forrester die je terug kan vinden in het boek, A Dance With Dragons, van George R.R. Martin. Hoewel je dus niet met de bekende acteurs uit de tv serie speelt kom je ze uiteraard wel tegen.

De game wordt nog voor 2015 verwacht en komt naar de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC en Mac. De exacte datum is nog niet vrijgegeven dus hou onze site goed in de gaten voor meer updates over deze game.

One Comment on “Teaser Trailer Game of Thrones Telltale game”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.