De eerste naked bike voor RIDE is onthuld en het is de Kawasaki Z1000 geworden. Bekijk hier ook de onthullingstrailer.

De Kawasaki Z1000 is een motor die enorm veel kracht in zich heeft. Het exclusieve design is geinspireerd door het japanse woord sugomi: wat zoiets betekend als super gaaf en onuitwisbare indruk. Dit is volledig te merken in zowel de vormgeving als prestaties van de motor. Dankzij de verblindende koplampen, unieke geluid en de supersport bike waardige remmen en vorken is dit een motor voor de expert rijders. Bekijk hieronder de onthullingstrailer.

RIDE wordt in de lente van 2015 verwacht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.