Sega en Nintendo hebben laten weten dat de game Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 2DS en 3DS uit gaat komen in Europa, daarnaast komt Sonic Boom: Rise of Lyric naar de Wii U.

De game speelt zich af in dezelfde wereld als waar de tekenfilmserie Sonic Boom zich afspeelt, ze laten Sonic en zijn team samenwerken en spelers ontmoeten Sonic’s nieuwe vriend Sticks. Samen moeten ze de boosaardige Lyric zien te stoppen. Gamers kunnen kiezen uit verschillende personages die elk hun eigen vaardigheden hebben.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.