Nu zal je vast denken wat is NHL 2K? NHL staat voor National Hockey League. Oftewel ijshockey. Er is een nieuwe editie verschenen van de beroemde ijshockeyserie. Deze editie is exclusief voor iOS- en Android-apparaten.

Gisteren heeft 2K aangekondigd dat NHL® 2K, als een premium game uitkomt op mobiele apparaten voor €7,99. De game is ontwikkeld door Visual Concepts, een 2K studio, in samenwerking met Virtuos. De nieuwe My Career-modus laat fans de carrière van een eigen karakter vormen. In Mini-Rink kunnen spelers een competitieve en zeer snelle wedstrijd tussen twee teams van drie ijshockey spelers laat spelen. Daarnaast beschikt NHL 2K voor het eerst over asynchrone multiplayeropties, die fans het op laten nemen tegen hun vrienden in een turn-based shootout.Ook keren populaire gamemodus en opties terug met verbeterde graphics en bijgewerkte speelschema’s.
Een complete lijst met de opties van NHL 2K-opties omvat:

– Nieuwe My Career-modus die meerdere seizoenen omvat.
– Nieuwe, zeer snelle, drie-tegen-drie competitieve Mini-Rink game.
– Nieuwe asynchrone multiplayeroptie.
– Actuele speelschema-updates.
– Klassieke gamemodus, waar onder NHL Winter Classic, Free Skate en Shootout.
– MFi Controller compatibiliteit, NHL GameCenter LIVE™ connectiviteit en
iCloud ondersteuning (alleen voor iOS).

Hier kun je de links vinden:
Google play
App Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.