Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Princess Isabella – The rise of an heir Collector’s Edition.

Een kwaadaardige heks heeft het op Bella voorzien. Als dochter van Isabella heeft ook zij bijzondere krachten in zich die de gemene heks in zich op wil nemen. Bella zit nietsvermoedend te genieten tussen prachtige rozen wanneer de roos die ze bekijkt ineens dood gaat. De feeën en haar lieve draak waarschuwen haar voor het naderende onheil. Isabella is al gevangen genomen door de heks en natuurlijk wil Bella haar redden, maar zelfs zij heeft door dat het een val is. Wat zal ze moeten doen om haar moeder te bevrijden zonder zelf in de val te lopen?

img_princess_isabella_the_rise_of_an_heir_1

De zoek en vind spellen uit de Princess Isabella-reeks zitten altijd bomvol magie. Dat in dit deel de bekende feeën en de draak terugkomen zijn dan ook geen verrassing. Naast het rond speuren naar Isabella zal je op zoek moeten gaan naar diverse voorwerpen die je gaan helpen bij je reis. Als je het even niet meer weet kan je de fee om hulp vragen en met behulp van een toverstaf kan je ook het dierenrijk om hulp vragen. Sommige acties zijn fysiek te zwaar voor Bella, dus dan heeft ze geluk dat de draak in de buurt is. Met een speciale panfluit kan je zijn hulp inroepen bij zware obstakels.

img_princess_isabella_the_rise_of_an_heir_2

Tussen het zoeken door zijn er diverse puzzels die je op zal moeten lossen. De puzzels zijn niet al te moeilijk, wat dit spel ideaal maakt voor de iets minder ervaren puzzelaar. Het verhaal is schattig, met een kwaadaardige heks en goede feeën en een draakje is dit een prachtig spel voor kinderen. Het zoeken kan voor kinderen misschien nog een beetje moeilijk zijn aangezien sommige voorwerpen toch vernuftig verstopt zijn. Gelukkig zijn er de hints en natuurlijk zou je ook samen dit spel kunnen spelen door elkaar een beetje te helpen. Voor de ervaren puzzelaar zal dit spel wat te makkelijk zijn. De Collector’s Edition bevat bovendien allerlei prachtige extra’s zoals een bonushoofdstuk en een kijkje achter de schermen.

img_princess_isabella_the_rise_of_an_heir_3

[b]Conclusie:[/b]
Princess Isabella – The rise of an heir is het laatste deel in de Princess Isabella-reeks. Ieder deel zit vol magische wezens en kwaadaardige vijanden, dit deel gelukkig ook. Want de magie maakt deze games zo bijzonder. Help Bella om haar moeder Isabella te bevrijden van de kwaadaardige heks. Gebruik de panfluit, het toverstafje en een heleboel goed zoekwerk en puzzelwerk om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

Princess Isabella – The rise of an heir is op [url= http://www.denda.com/store/product/10470274-princess-isabella-the-rise-of-an-heir-collector-s-edition] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €19,99 zelf kopen. Ook [url=http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.