Het is over en uit met PlayStation Home. Nadat Sony in augustus al aangaf met het sociale experiment te stoppen in Japan, is het nu de beurt aan het Westen. Je hebt nog wel even de tijd om afscheid te nemen, want de stekker wordt er pas uitgetrokken in maart 2015.

Slecht nieuws voor mensen die er keihard mee bezig waren en er niet alleen veel tijd maar ook geld in hebben gestoken: dit ben je echt gewoon kwijt als het in maart 2015 over is. Vanaf 12 november 2014 wordt er geen nieuwe content meer toegevoegd en tot 3 december 2014 is het mogelijk om content te downloaden. Een kleine plus is dat de content die tot het einde beschikbaar wordt gemaakt, gratis zal zijn.

Ben jij er stuk van dat PlayStation Home niet langer bestaat, of moest jij Google erbij pakken om te begrijpen wat het überhaupt is?

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.