Er is weer een zwart doosje op de mat gevallen (oke, eerlijk is eerlijk, ik moest het ophalen bij de buren omdat hij niet door de brievenbus past), en tot mijn grote spijt ziet het doosje er wat gehavend uit: zit alles er nog wel in?

IMG_LootS_1 IMG_LootS_2

We gaan de ruimte in met Loot Crate. Elke maand komt natuurlijk een nieuwe Loot Crate uit (een soort Glossybox maar dan met geeky merch) en ergens halverwege de maand wordt bekendgemaakt welk thema het is. Deze maand is dat ‘Galactic” en er werd gefluisterd dat er iets van de supervette tv-serie Firefly in zou zitten. Wanneer ik hem open, zie ik meteen een soort chewbacca-achtig pluizig ding.

IMG_LootS_5

Nu ben ik geen Star Trek-fan, maar ik heb met een van mijn exen weleens een hele tijd meegekeken en ik kan me voorstellen dat mensen die serie tof vinden. Ik vind dit gezichtsloze bolletje eigenlijk wel grappig, omdat ik van schattige dingen houd, maar wat ik precies met deze Tribble ga doen, dat weet ik eigenlijk niet…

IMG_LootS_7IMG_LootS_6

Gauw over naar het volgende dan, ik zie dat we iets in onze doos hebben zitten dat luistert naar de naam ‘Mystery Mini’s” en dit is een science fiction figuur. Ik heb deze mystery mini’s vaak zien liggen bij comicwinkels zoals The Forbidden Planet in Londen, maar er nooit een gekocht. Wederom een Loot Crate exclusive, maar als ik hem open en uit het zwarte plastic haal, dan word ik er niet heel blij van. Sowieso omdat ik niet heel erg gecharmeerd ben van figurines zonder ogen, maar deze heeft ook nog eens lelijke verfslierten over hem heen. Dikke teleurstelling, zeker omdat dit uiteraard Malcolm van Firefly.

IMG_LootS_8 IMG_LootS_9

Het volgende in de Loot Crate is interessanter. Niet alleen omdat het een oldschool Alien-figurine is, maar ook omdat hij blijkbaar voor 17+ is, hihi. Het is Alien uit de film, wat heel tof is, helemaal omdat hij schijnbaar zijn tong eruit kan doen en zijn hersenpannetje glow in the dark is. Mijn vriend die erg sceptisch is over Loot Crate, moest toegeven dat dit wel een oke ding is. Op de achterkant zie ik onder andere Ripley en ben ik nog blijer dat het de alien was die wij kregen…

IMG_LootS_10

Verder zie ik iets dat mij doet denken aan toen ik jong was, hoewel ik er toen altijd eentje had die roze was met een T-rex erop, als ik me niet vergis.. Pop Rocks met Green Apple-flavor. Dit is nou weer typisch iets dat je niet moet bewaren, maar gewoon lekker moet opeten. Vanavond tijdens het terugkijken van The Voice weet ik wat ik aan het doen ben: knetteren! Daarnaast zoals altijd weer de Loot Crate button van de maand, onze Moksie was er niet wild van..

IMG_LootS_11

Zoals elke maand ook weer een magneet die ik altijd wat moeilijk plaatsbaar vind zonder SMEG-koelkast. Er staat LucasFilm op en dat was te verwachten, gezien het tafereel dat we erop zien een soort arcade-hal Star Wars-game is. Verder een stapeltje enorm groot geld, en ik vraag me af waarvan het is. Ik gok van Firefly of Guardians of the Galaxy, maar dat moet ik toch echt even opzoeken in het Loot Crate-boekje van deze maand. Ik had het goed, het is Firefly Bank Robbery Money.

IMG_LootS_3

Twee flyers met aanbiedingsdeal, namelijk een gratis digital copy van een Halo-comic en discount bij Gamefly, Gunnar, SquidGrip, Origin PC en Astro. En dan zijn we alweer bij het laatste aangekomen in deze Loot Crate, namelijk de Star Wars poster van Han Solo in carbonite, episch natuurlijk, maar over het algemeen moet ik zeggen dat ik niet super gecharmeerd ben van deze Loot Crate. Het zijn voornamelijk dingen om neer te zetten/leggen/hangen ditmaal en ik heb toch liever t-shirts, sokken, armbanden, handdoeken, tasjes en dat soort dingen. Onze vitrines (meervoud) staan al zo vol met figurines…

IMG_LootS_4

Wie weet wat we volgende maand weer krijgen in de Loot Crate, want ik heb nog een paar maanden te gaan tot mijn abonnement eindigt, dus wie weet. Deze maand was de teleurstelling groot, hopelijk volgende maand een thema als Nintendofreakness of iets in die richting. Of MyLittlePony natuurlijk, dat mag ook.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

2 Comments on “Unboxing: Loot Crate September”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.