Zijn jouw Sims bezig met koken? Tuinieren? Of zijn ze erg creatief? Welke vaardigheden leer jij jouw Sims graag?

Lisa: Koken is mijn favoriete vaardigheid bij de Sims 3. Dat is altijd al zo geweest, ook bij de Sims 1 en 2. Ik vind het gewoon leuk om mijn Sims alle recepten te laten ontdekken en te maken en te kijken hoe alles eruit ziet.

Heather: Tuinieren vind ik altijd erg leuk. Ook wel frustrerend als mijn Sim niet goed mee wil werken. Maar dingetjes planten en zien groeien vind ik altijd leuk om te zien. Ook schilderen vind ik altijd grappig. Altijd weer een verassing wat ze voor je schilderen.

Sandra: Vaardigheden die veel terug komen bij al mijn Sims zijn tuinieren, mixologie, vaardigheden met muziekinstrumenten en schilderen. Mijn Sims zijn vaak erg creatief en proberen het beste uit hun talenten te halen. Ze hebben niet al deze vaardigheden tegelijk maar iedere Sim is gespecialiseerd in één of andere creatieve vaardigheid.

Patricia Koken is leuk, alle recepten leren! Tuinieren is ook leuk om zelf je plantjes te verzorgen. Maar ook zaden vinden en kijken wat voor plant eruit komt. Verzamelen van rotsblokken is ook leuk, maar dit gebeurd vaak per ongeluk.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.