Ben je liever lui dan moe? Hangt jouw Sim liever op de bank? Of zijn ze sportief, laten ze de auto staan en gaan de hardlopen naar de bestemming? Wat vinden wij een leuke sportieve Sims bezigheid?

Lisa: Ik probeer mijn Sims altijd wel sportief bezig te laten zijn en de laatste tijd ben ik vooral bezig met ze goed atletisch te maken voor het duiken en de duikvaardigheid van mijn Sims te verhogen. Erg leuke bezigheid!

Heather: Ha-ha. Ja, sportiever dan ik in het echt ben. Atleten, rondje joggen, voetbalsterren. Valt trampoline springen onder sport?

Sandra: Ik ben zelf niet heel erg sportief met mijn Sims geweest. Ik heb geen geduld en geef snel op met een gezin en start een nieuw spel. Ik wil hier wel volhardender in worden en hele generaties maken. Mijn Sims zelf zijn vaak wel sportief, ze kopen als eerste loopbanden van hun loon of joggen naar de supermarkt. Ik heb vrijwel nooit een Sim gehad die niet sportief was en alleen maar op de bank hangt.

Patricia Tai-Chi vind ik leuk! Uiteindelijk kunnen ze mediteren en teleporteren!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.