Je hebt verschillende carrières in De Sims 3. Via de krant of internet kan je op zoek naar een baantje. Of gaan jouw Sims voor zichzelf beginnen? Wat doen onze Sims in het dagelijkse leven?

Lisa: De leukste carriere in de Sims 3 vind ik Spokenjager. Ik vind het zo grappig om te zien hoe je Sim in zo’n pak en met zo’n stofzuiger van de spookjes aan het vangen is. Echt een leuke en originele carrière en erg leuk om hogerop te komen waarbij je ‘echte’ spoken moet vangen.

Heather: Geneeskunde en geheimagent vind ik altijd leuk.

Sandra: De leukste carrière vind ik het freelance werk, dus schilderijen verkopen, met je gitaar in het park staan of af en toe een drankje mixen in een bar. Permanente carrières die ik leuk vind zijn het leger, de muziekcarrière en brandweerman. Voor het leger moet je veel sporten waardoor ik de huizen om kan bouwen tot hele mooie privé fitnesszalen. En een carrière als brandweerman geeft een heel andere kijk op werk in De Sims, omdat je zelf veel moet doen in plaats van wachten tot je Sim klaar is met werken.

Patricia Binnenhuisarchitect vind ik wel een leuk beroep. Ik heb hem nog nooit voltooid, omdat de ‘klanten’ zo kritisch waren, terwijl ik zo tevreden was met het resultaat, maar dat kan ook iets zeggen over mijn ‘kwaliteiten’ natuurlijk. De carrière zanger(es) is ook erg leuk, laten optreden, cd’s uitdelen en op uitwisseling sturen. Alleen werkt dat laatste niet altijd even goed.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.