Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Golden Trails 2 – The Lost Legacy.Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Golden Trails 2 – The Lost Legacy.Henry komt net thuis en ziet van een afstandje dat zijn grootvader wordt gearresteerd. Henry begrijpt het niet en snelt naar de gevangenis van het stadje. Eenmaal in de gevangenis ga jij Henry helpen de waarheid te achterhalen. In de gevangenis zijn aanwijzingen te vinden die kunnen verklaren waarom Henry’s grootvader gevangen is genomen. Na flink zoeken is er een arrestatiebevel gevonden en de deur naar de cel waar Henry’s grootvader in zit. Henry’s grootvader zegt dat het een misverstand is en dat je je er niet mee moet bemoeien, maar Henry gelooft het verhaal van zijn grootvader niet helemaal. Henry wil op onderzoek uit om zijn grootvaders onschuld te bewijzen.

Na kort zoeken in het stadje vind je de man die Henry’s grootvader heeft gearresteerd. De man vertelt dat Henry’s grootvader een piraat is geweest en hiervoor zal boeten. De man vertelt dat als jij het logboek van het schip kan vinden, Henry’s grootvader vrijuit gaat. Maar om het logboek te vinden zal je goed moeten zoeken en vele aanwijzingen moeten vinden. Op de vele locaties zijn voorwerpen te vinden die onder in beeld in een lijst staan. Een aantal voorwerpen zullen van pas komen in een later punt van het spel en zullen in je inventaris belanden. De voorwerpen in je inventaris kan je later gebruiken op andere locaties om verborgen gebieden te openen. Sommige voorwerpen zitten verstopt in de locatie en zijn niet meteen zichtbaar. Voor deze voorwerpen zal je een actie moeten uitvoeren zoals een lade openen waarin het voorwerp zich bevind of vloerplanken los wrikken met een breekijzer uit je inventaris. De verborgen voorwerpen maken de zoektocht naar de waarheid van de arrestatie moeilijker en uitdagender. Je zult met je muis rond moeten zoeken naar oplichtende gebieden die voorwerpen verbergen.

Henry’s grootvader uit de gevangenis redden door zijn onschuld te bewijzen is een stuk lastiger als gedacht. Het logboek is snel gevonden maar er missen vele bladzijdes die je zult moeten vinden. De reis zal groot zijn en er zullen meerdere continenten afgezocht moeten worden naar de bladzijden en de waarheid. Om een extra uitdaging te creëren zijn er vele trofeeën en voorwerpen te vinden. Je krijgt bijvoorbeeld een trofee voor het vinden van 15 voorwerpen binnen één minuut, of door een omgeving uit te spelen zonder een hint te gebruiken. Naast de voorwerpen die in de lijst staan zijn er in de trofeeënkamer voorwerpen die verloren zijn en die je tijdens de reis terug kan vinden in de omgevingen. Deze voorwerpen staan niet in de lijst en zijn moeilijker op te merken. Hierdoor is het een echte uitdaging om naast de verhaallijn ook de trofeeënkamer volledig te maken. Lukt het jou om Henry te helpen zijn grootvader te bevrijden door achter de waarheid te komen? Vind jij alle pagina’s van het logboek en durf jij het aan om de trofeeënkamer compleet te maken? Ontdek het allemaal in Golden Trails 2 – The Lost Legacy.

Conclusie:Golden Trails 2 – The Lost Legacy is een spannend spel waarbij je het mysterie van de arrestatie van Henry’s grootvader moet oplossen. De zoektocht naar de waarheid brengt je over de hele wereld en het logboek van het schip mist vele bladzijdes die gevonden moeten worden om achter de waarheid te komen. De vele trofeeën en extra verloren voorwerpen maken het spel uitdagend. Het gebruik van de inventaris zorgt ervoor dat je soms terug moet naar een eerder gebied om een verborgen gebied vrij te spelen. Golden Trails 2 – The Lost Legacy is uitgebreid, spannend en maakt je nieuwsgierig naar de waarheid. Durf jij het aan om alle logboek pagina’s te zoeken en achter de waarheid te komen van de arrestatie? Golden Trails 2 – The Lost Legacy is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer zoek en vind spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.