Over het algemeen krijgen je Sims een kindje. Maar met geluk krijg je er twee. Maar of het nu geluk is om een drieling te krijgen laten we even in het midden. Hebben wij wel eens een meerling gehad?

Lisa: Nee, ik heb nooit een meerling gekregen, niet met cheats en ook niet zonder cheats. Dat vind ik niet zo erg, want één baby vind ik al genoeg werk! Wel heb ik af en toe hele aparte baby’s, zoals op het plaatje. Dit is een weerwolf baby met een fee als moeder en weerwolf (met schmink op) als vader! Een apart plaatje.

Heather: Uh nee, gelukkig niet.

Sandra: Ik gebruik eigenlijk nooit cheats, maar het is me wel een keer gelukt om een tweeling te krijgen! Ik was zo blij dat het gelukt was om een tweeling te krijgen en dat het mogelijk was om die te krijgen zonder cheats. Het waren beiden meisjes en ik heb ze tijdens hun hele jeugd dezelfde kleertjes gegeven. Een drieling lijkt mij erg leuk en ik hoop dat ik het een keertje kan meemaken!

Patricia Ik heb eens een drieling gekregen. Phoe, wat een werk was dat zeg! Ik heb er helaas geen screenshot meer van.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.