Naast de PlayStation 4 zal ook de Xbox One zijn debuut maken op het Firstlook Event 5 en 6 oktober aanstaande.

Jan-Johan Belderok van organisator Blammo Events toont zich dan ook erg verheugd met de komst van Xbox One. “Helaas moeten gamers nog een aantal maanden wachten op de Xbox One, maar dat maakt het des te plezieriger dat we hem straks op 5 en 6 oktober al in huis hebben. De bezoekers van Firstlook kunnen daardoor zelf ervaren wat de verschillen tussen de Xbox One en de PlayStation 4 zijn. Bij het bepalen van hun keuze hoeven ze dus niet alleen maar af te gaan op verhalen uit de media. Dat lijkt me wel zo plezierig.”

En daarmee houdt het feestje van de nieuwe hardware nog niet op, want Nintendo zal zijn nieuwste handheld, de 2DS tonen. Daarnaast zal de line-up van Nintendo onder andere Wii Party U, Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Bayonetta 2 bevatten.Activision wil je natuurlijk ook verleiden naar hun stand te komen. Dit doen ze door Call of Duty Ghosts in hun stand speelbaar neer te zetten op maar liefst 36 PC’s, aangepast naar Xbox One specificaties met Xbox One controllers.Heb jij de promo van het Firstlook Event nog niet gezien? Check ‘m dan snel. Enneh, er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Wie het eerst komt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.