Hoe handig is het om niet allemaal je reclamefolders in je brievenbus te krijgen maar gewoon alles op je iPhone, iPad of Android terug te lezen? Handig toch?


Ik vind het nog wel wat hebben hoor lekker s’avonds op de bank de folders uitspitten naar leuke aanbiedingen. Ondanks dat dit leuk is, is de app erg handig, vooral als alles al bij het oud papier ligt en je snel even wat wilt opzoeken.
Met Reclame folder kun je alle folders die deze week zijn uitgekomen bekijken. Je bladert er in je eigen tempo doorheen. De app kan ook per gemeente de folders laten zien. De Lidl heeft bijvoorbeeld per plaats andere aanbiedingen. Je kunt deze dan ook gewoon terug kijken vanuit jouw huidige locatie. De app zet alle populaire folders voor je op een rijtje. Je kunt ook een eigen lijstje maken met jouw favorieten. Naast de lijstjes kun je ook nog de folders zoeken op volgorde.
Ook handig is dat alle winkels die een folder hebben apart worden genoemd, van daaruit kun je ook naar de website van de winkel.
Elke maandag kun je een push up berichtje verwachten als je dit hebt aanstaan dat de folders voor je klaarstaan. De App is gratis verkijgbaar via iTunes en de Google Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.