De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Gears of War

Releasedatum: 17 november 2006Genre: Third-person ShooterDeveloper: Epic GamesPlatform: Xbox 360Gezien bij: http://www.bigu.nl voor €7,50Op de planeet Sera krijgen mensen te maken met The Locust. Deze niet zo aardige wezens hebben 14 jaar geleden een verrassingsaanval gedaan, waardoor mensen zijn gevlucht. Deze aanval heeft zoveel mensen het leven gekost, dat nu iedereen moet meevechten. Jij bent Marcus Fenix en de game begint als Dominic Santiago jou uit de gevangenis haalt. Jullie moeten een zogeheten Resonater ophalen, waarmee het ondergrondse netwerk van The Locust in kaart gebracht kan worden. Een Light Mass Bomb kan dan het werk afmaken. Een klus die niet zo makkelijk is, als dat het nu klinkt. Onderweg zullen The Locust alles in werk stellen om je tegen te houden. Dit spel kun je zowel alleen als coöp spelen.


Haal deze game in huis als je een echte klassieker wilt spelen. Deze serie is een Xbox exclusive en daarmee voor veel gamers een reden om juist de Xbox aan te schaffen. Ook als coöp een erg leuke game. En ook al is de game uit 2006, qua gameplay en graphics doet hij zeker niet onder voor de games van nu.Sla deze game over als je een ijzersterk verhaal verwacht. Het is en blijft gewoon zoeken naar een voorwerp en vijanden neerknallen. Veel meer diepgang heeft het niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.