In De Sims 3 kom je veel water tegen en kan iedereen zich vermaken met dit vloeibare goedje! Maar op wat voor manier hebben onze Sims pret met water?

Lisa: Met hoge temperaturen lekker waterballonnen gooien bij het Zomerfestival! Dat is pas waterpret.

Heather:

Sandra: De leukste waterpret in De Sims 3 vind ik het zwembad, maar naast het zwembad zijn er nog veel meer leuke dingen die mijn Sims vaak doen. Het strand en de mogelijkheid om in de zee te zwemmen op een mooie dag is mijn idee van ultieme waterpret. Ik heb ook al regelmatig geprobeerd een heel zwemparadijs te bouwen, maar deze zijn eigenlijk nooit mooi gelukt. Een tijd terug kwam ik de onderstaande afbeelding tegen en dit vond ik een erg leuk idee. Dit gaat mijn volgende projectje worden om waterpret voor mijn Sims te maken.

Patricia

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.