Ben je van het bouwen van een familiestamboom? Start je met een een gezin? Of een Sim die single is op zoek naar een man/vrouw in-town?

Lisa: Zoals ik al eerder had aangegeven speel ik vaak met een familie gebaseerd op mij en mijn vriend. En dus begin ik met twee Sims. Vanuit daar ga ik een gezinnetje vormen met kinderen en huisdieren. Heel soms begin ik met één Sim, maar dat is vaak om iets nieuws uit te proberen als ik een nieuw uitbreidingspakket heb.

Heather: Mijn Sims zijn eigenlijk altijd verloofd. Waarom weet ik eigenlijk niet echt. Bang om ze aan een andere Sim kwijt te raken? Persoonlijk heb ik niks met trouwen of verlovingen. Het beleven met mijn Sim vind ik wel genoeg. Voor nu. Soms hebben ze huisdieren, maar nooit kinderen.

Sandra: De meeste Sims van mij zijn single en op zoek naar liefde of klaar om harten te breken. Meestal houd ik het bij harten breken omdat ik de mannelijke Sims in mijn stad niet echt leuk vind. Ik moet binnenkort eens de tijd nemen om een heel goede buurt te creëren. Ik start weinig met volledige gezinnen en een familiestamboom is mij nog nooit gelukt. Ik heb het geduld er nog niet voor gehad om hele generaties te gaan spelen. Iedere Sim, single, getrouwd of een heel gezin, ze hebben vrijwel allemaal huisdieren vanaf het begin van het spel.

Patricia Ik start vaak met een man en een vrouw, die dan verliefd worden en kindjes krijgen. Soms gooi ik er al wat kindjes bij. Ik wissel best vaak, maar vind het leuker om zelf een gezin samen te stellen. Anders krijg je van die rare eigenschappen erbij.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.