Jaja, Sims kunnen veel dingen beleven. Soms met wat invloed van jou, maar als je hun vrije wil hoog hebt staan vreten ze soms gigantische rottigheid uit… Wat hebben onze Sims uitgespookt?

Lisa: Mijn Sims maken een hoop leuke dingen mee, maar een van de leukere dingen vind ik toch wel zombie aanvallen tijdens volle maan, middernacht. Toen dat voor het eerst gebeurde schrok ik best wel, maar ik bedacht me dat ik de plantjes van Plants vs Zombies in de tuin kon zetten om de zombies te verjagen. Dit werkte dan niet altijd, want zoals je ziet is het ook wel eens gebeurd dat een zombie mijn eigen geplante paddestoeltjes op at!

Heather: Heel saai maar ik raak altijd na een uurtje uitgekeken op mijn Sims dus ik beleef niet echt veel met ze. Ik moet altijd wel lachen als er weer een oven in de fik gaat.

Sandra: Mijn Sims overkomen veel standaard dingen. Ze worden ouder, starten een gezinnetje of breken vele harten en na een flinke tijd ben ik erop uitgekeken en begin ik een nieuw spel. Mijn vampier-geest is één van de meest bijzondere dingen die ik ooit heb meegemaakt in De Sims 3. Mijn broertje had een keer een leuke ervaring waarbij hij aller stukken van een sarcofaag bij elkaar had gevonden. Ieder stuk was te vinden in een andere piramide. Toen hij alles had gevonden had hij de sarcofaag in elkaar gezet en de mummy opgeroepen. Het was hilarisch dat de mummy was toegevoegd aan zijn huishouden. Uiteindelijk is de mummy uit zichzelf gaan flirten met de vrouw des huizes. Hij hield van lange strandwandelingen en insecten vangen. Dit is een Sims-ervaring waar wij nog vaak lachend aan terug denken.

Patricia Tijdens een van mijn avonturen was ik in Egypte en daar werd mijn Sim vervloekt worden door een mummie.. Oh wat een ramp was dat, want wat moest ik nu doen? Je hebt maar eenbepaalde tijd om ergens heen te gaan voor je veranderd in een mummie.. Tenminste dat gok ik. Een andere keer hadik een peuter in mijn gezien toen ik een feestje gaf. Een van de buren die nam gewoon mijn kind mee!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.