Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Golden Trails – The New Western Rush.De sheriff Jack wordt gedwongen door zijn baas om naar het rustige dorpje Sunnyvale te vertrekken. Hier zal hij de rust krijgen die hij zo hard nodig is, want in het kleine dorpje gebeurt nooit iets. Jack is amper in het dorp gearriveerd of hij krijgt al het nieuws te horen dat de bank is overvallen. De bankeigenaar Taylor verdenkt iemand genaamd Joe, maar zoals een echte sheriff het hoort te doen gaat Jack op onderzoek uit naar bewijzen. Iedereen is verdacht en alleen bewijsmateriaal zal de echte dader aanwijzen. Jij gaat als sheriff Jack proberen de echte dader te vinden en het onderzoek begint op de plek van de misdaad: de bank.

Om bewijsmateriaal te vinden zal je vele voorwerpen moeten onderzoeken. Voorwerpen die je moet vinden staan onder in beeld. Sommige voorwerpen hebben een andere kleur achtergrond. Dat betekent dat het voorwerp erg belangrijk is en moeilijker te vinden. Belangrijke voorwerpen zijn verstopt onder of in andere voorwerpen in de omgeving, zoals in een lade of onder een kleed. Soms is zo’n belangrijk voorwerp een bewijsstuk voor de misdaad en krijg je er informatie over. Af en toe zal het voorwerp in je inventaris geplaatst worden. Het voorwerp is dan geen bewijsstuk, maar is later nodig en kan dan gebruikt worden. In de bank zal Jack twee bewijsstukken vinden: een dure sigaar die niet in het dorpje te koop is en een bandana van cowboy Joe. De bandana is dan wel van Joe, maar dit betekent nog niet dat hij het gedaan heeft. Zou iemand hem erin geluisd hebben om Joe een verdachte te maken?

Een bankoverval in Sunnyvale is niet het enige waar Jack zich mee bezig moet houden. Tijdens zijn zoektocht naar bewijsmateriaal zullen bandieten verschijnen in de omgeving waarin je zoekt en je zult ze snel moeten neerschieten. Als je een aantal bandieten geschoten hebt, zal je een trofee krijgen. Er zijn 40 trofeeën die je kunt verzamelen. De trofeeën zijn onderverdeeld in categorieën: geraakte bandieten, puntenaantal, reactietijd, nauwkeurigheid en expertise. Als al deze trofeeën nog niet genoeg uitdaging zijn, kan je ook proberen een aantal minigames te voltooien of de modus onbeperkt vrij te spelen. Natuurlijk ligt de echte uitdaging voor Jack bij het zoeken van de bankrover en hij kan dit niet zonder jouw hulp. De zoektocht naar de dader zal ervoor zorgen dat je in de hele vallei naar bewijs moet zoeken. Vind jij al het bewijsmateriaal en stuur jij de juiste persoon naar de gevangenis voor de misdaad die hij of zij begaan heeft? Ontdek het in Golden Trails – The New Western Rush!

Conclusie:Golden Trails – The New Western Rush is een zoek en vind spel, waarbij jij de dader van een bankroof moet vinden. Iedereen is verdacht en het bewijsmateriaal zal de echte dader aan moeten wijzen. Golden Trails – The New Western Rush speelt zich af in het Oude Westen. De omgevingen zijn erg gedetailleerd en maken het moeilijk om voorwerpen te vinden. De vele locaties in de vallei, de vele trofeeën en het gebruik van een inventaris met voorwerpen maken dit spel langer, maar ook uitdagender! Laat zien dat jij als sheriff Jack een misdaad op kan lossen en gerechtigheid kan herstellen door de echte dader te vinden!Golden Trails – The New Western Rush is op Denda Games een uur gratis te spelen. Heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer zoek en vind spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.