Schoonmaken, niet echt een favoriete bezigheid. Laat staan in een virtuele wereld als De Sims 3. Gelukkig kan je tegen een prikkie een schoonmaker inhuren, of een butler die nog net wat extra’s doen. Of laten wij het toch door onze eigen Sims doen?

Lisa: Ik huur eigenlijk bijna nooit een schoonmaakster of butler in. Het ligt ook aan de grootte van het huis, als het een heel groot huis is dan wil ik nog wel eens een schoonmaakster of butler inhuren. Maar 9 van de 10 keer doe ik het niet en moeten mijn Sims zelf hun rommel opruimen, waar ze niet altijd blij mee zijn.

Heather: Eerste wat ik doe is naar de telefoon rennen om een schoonmaakster te huren. Ook al zijn mijn Sims ‘altijd’ netjes, het kan naar mijn mening altijd netter.

Sandra: Ik huur eigenlijk nooit een schoonmaakster in. Als mijn Sims er een bende van maken ruimen ze het ook zelf maar op! Bovendien geeft het schoonmaken van het hele huis net even die extra stress die ze nodig hebben voordat ze naar hun werk gaan. Een butler vind ik altijd wel leuk, maar ik begin vaak met een nieuw spel voordat ik ook maar aan een butler heb gedacht. Wat dat betreft hebben mijn Sims geen makkelijk leventje.

Patricia: Mijn Sims proberen altijd wel om alles zelf te doen. Maar dan hebben ze weer honger, moeten ze plassen of douchen. Dan staat de carpool weer voor de deur en moet er gewerkt worden en dan moeten ze weer slapen. Het huishouden dan ook nog bijhouden is niet te doen, dus na een paar dagen staat de huishoudster op de stoep hoor. Maar als ze in hun karakter hebben dat ze van schoon houden, dan vinden ze niets leuker dan het huis schoonmaken!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “30 Dagen De Sims 3 #18: Huur je een schoonmaakster of butler in?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.