Wij meiden van Female-Gamers zijn niet vies van wat creativiteit en steken graag onze handen uit de mouwen als het gaat om DIY’s (Do It Yourself). Voor deze TOP 10 hebben we een aantal makkelijke creaties opgezocht.
We hebben al weleens de website Pinterest onder de loep genomen. Deze website heb ik ook als inspiratiebron gebruikt om makkelijk te maken DIY’s te vinden.

10. Boo Balloons

Lekker makkelijk beginnen we met een stel witte ballonnen, wit papier en een zwarte en rode stift. Laat je creativiteit op de loop en creƫer eventueel zelf nieuwe creaties. Gebruik roze ballonnen om bijvoorbeeld Kirby te maken. Inspiratie: Pinterest

9. LEGO Mushroom

Haal de bakken LEGO maar van zolder en begin maar te bouwen. Op de foto zie je een voorbeeld van een Mushroom die je kan maken van LEGO blokjes, een lintje meebouwen tussen de blokken geeft je een originele ketting. Inspiratie: Pinterest

8. Strijkkraal figuurtjes

Ze zijn hier op de website ook al vaker voorbij gekomen, de strijkkraal figuurtjes, maar deze zijn ook in zoveel verschillende soorten en maten te maken! Op de foto staat een collectie van Mario items. Deze kan je door middel van een klein magneetje uiteindelijk op je koelkast plakken. Inspiratie: Pinterest

7. Nagellakjes a la Mushroom

Lekker origineel, heb je weer die Mushrooms, maar deze zijn wel vrij makkelijk na te maken en daar gaat het om in deze TOP 10. Pak je kleurtjes nagellak maar uit de kast en vergeet zwart en wit niet. Want met een witte basis kan je de kleurtjes er overheen strijken en voorzien van de stippen en ogen die niet mogen missen. Je hebt wel een beetje een vaste hand nodig, anders samen met je gamevriendin een tut moment inlassen. Inspiratie: Pinterest

6. CTRL + ALT + DEL Kussens

Ben je toe aan nieuwe accessoires in je huis? Waarom dan niet zelf maken? Je kan met textielstiften en lettermallen aan de slag op kussen hoezen die je koopt, of als je erg creatief bent, zelfs zelf maakt! Inspiratie: Pinterest

5. Creatief met toetsenbord buttons

Tegenwoordig zijn de knoppen op je toetsenbord steeds platter. Heb je nog zo’n oud toetsenbord met reuzeknoppen? Tijd voor vervanging! Ten eerste omdat het zo verouderd is en ten tweede omdat het tijd is om te DIY-en. Pak de boormachine erbij, en een klein boortje. Zoek een kettinkje op en doe deze door het geboorde gat en draag deze om je hals, of maak een armband. Inspiratie: Pinterest

4. Xbox oorknopjes

Lekker priegelwerk om zelf oorbellen te maken en ook een beetje pijnlijk om je Xbox controller er kapot voor te moeten maken. Maar als hij al kapot is, dan is het een stuk minder erg en kan je jouw eigen Xbox oorknopjes maken. Je hebt een setje oorknopjes nodig waar je, best simpel de buttons opplakt. Inspiratie: Pinterest

3. Je eigen schilderij

Heb je tussen al je gameposters op je kamer nog een plekje vrij? Dan kan je zelf aan de slag met een lijst, wat quotes uit je favoriete games en wat (gekleurd) papier. De tekst kan je met mallen schilderen of tekenen of gewoon vanuit de losse pols. Inspiratie: Pinterest

2. Bakje van oude diskettes

Tijdens het opruimen kwam ik onlangs nog wat mooie gekleurde diskettes tegen, zonde om weg te gooien want ik kan er nog creatief mee aan de slag om een leuk bakje te maken voor op mijn bureau. Het bakje is in dit geval met tyrips (van die plastic dingen) aan elkaar gemaakt. Wel eerst even een klein gaatje erin jagen. Inspiratie: Pinterest

1. Kirby Cakepops

Zoals Diana het omschrijft: Roze Kirby cakepops! Zo’n balletje cake in de roze chocolade gedoopt. Twee oogjes erop. Helemaal leuk! hier heb ik niets meer aan toe te voegen! Inspiratie: Pinterest

Welke van de bovenstaande creaties zijn iets dat jij eens zou willen proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.