Ah, liefde! In De Sims 3 worden je Sims verliefd, kunnen ze zich verloven en gaan ze trouwen. Houden ze het bij één liefje of kunnen ze het op twee handen niet meer tellen? Hoe gaan wij om met de liefde in De Sims?

Lisa: Wat is er romantischer dan twee Sims die gezellig samen naar de bioscoop gaan? En dat het toevallig dan ook nog de Sims zijn die gebaseerd zijn op mij en mijn vriend?

Heather:

Sandra: Liefde is één van de leukste dingen in De Sims 3! Ik hou van happy endings, creëer graag volledige gezinnen of een stelletje wat pas getrouwd is. Soms is het leuk om het eens compleet anders te doen en een hartenbreekster te maken en je stad in te sturen. De mogelijkheden in De Sims 3 om allerlei soorten liefdesverhalen te maken is eindeloos! Mijn spellen lopen iedere keer anders af, gebroken harten, rokkenjagers, trouwerijen in het park, aan zee en zelfs een keer op het kerkhof! Het geeft je spellen iets extra’s en ik krijg er maar niet genoeg van.

Patricia Ik vind liefde mooi en het liefdesleven tussen tieners is erg lollig. Het verkering vragen en zo vind ik leuk. Uiteindelijk hoort er wel een bruiloft bij en dus gaan ze als familie door het leven. Wat ik wel merk is dat er steeds meer bijgesnoept wordt door m’n Sims. Dames uit de buurt die het op mijn mannetje hebben voorzien en met hem willen daten..

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.