Met de komst van een uitbreiding vol met seizoenen en bijbehorende activiteiten beleven onze Sims nog veel meer plezier. Maar wat vinden wij nu een leuk seizoen?

Lisa: Mijn favoriete seizoen in de Sims 3 is de herfst. Ik vind dat hele sfeertje erg gezellig, met de vallende blaadjes. En alles in bruin, oranje en roodtinten. Ook vind ik Spookdag echt leuk, alles in Halloween sfeer en kinderen die langs de deuren gaan voor snoepjes. Wel grappig, want in het echt vind ik de herfst niet zo leuk met al die regen en heb ik liever de lente.

Heather: Winter! Ik houd van sneeuw en die leuke lampjes en kerstbomen. Erg gezellig.

Sandra: Mijn favoriete seizoen in De Sims 3 is de herfst. De bladeren kleuren en vallen op de grond. Mijn Sim heeft eindelijk een dag vrij die hij spendeert door de hele dag bladeren te harken. Alles is eindelijk op één grote stapel geharkt, wanneer de kinderen naar buiten komen en in de berg gaan spelen. Ik vind de kleuren een leuke sfeer geven. En de regen vind ik erg leuk, omdat mijn Sims de paraplu’s erbij pakken die allerlei mooie kleuren hebben. Het geeft een heel ander beeld van de stad waarin je Sims leven en ik kies er vaak voor om de andere seizoenen uit te schakelen.

Patricia Aan de ene kant ben ik dol op de zomer, dan is het aangenaam weer en worden mijn Sims niet ziek. Ik houd zelf ook van groene omgevingen en zon. De winter vind ik ook erg leuk, want in de sneeuw kunnen ze weer zulke leuke dingen doen. Maar ook de herfst heeft zo zijn charme. Maar ik ga dan toch voor de zomer! Of toch maar de winter?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.