Je Sims hebben niet altijd het eeuwige leven. Er kan een moment zijn dat je afscheid moet nemen, soms eerder dan je gepland hebt. Verlaten onze Sims hun virtuele leven door ouderdom? Of zijn er andere oorzaken?

Lisa: Ik heb niet echt een nummer 1 doodsoorzaak. Ik doe altijd erg voorzichtig met mijn Sims en voordat ze kunnen overlijden aan ouderdom ben ik vaak al uitgekeken op de familie of heb ik de Sims weer opnieuw moeten installeren waarbij ik dan weer een nieuwe familie maak. De huisdieren van mijn Sims leven wat minder lang en die gaan dus wel vaak dood aan ouderdom.

Heather: Uhm, branden. Haha.

Sandra: In de allereerste Sims spellen was de doodsoorzaak vaak het trappetje weghalen bij het zwembad. Dit was gewoon zo grappig dat ik mijzelf niet kon tegenhouden om dat trappetje te verkopen wanneer het hele gezin vrolijk aan het zwemmen was. In De Sims 3 is de grootste doodsoorzaak vaak brand, en mijn favoriet is mijn vampier buurvrouw die op bezoek wou komen bij mijn Sim in het flatgebouw. Via de intercom werd mij gevraagd of ik haar binnen wou laten en dat heb ik geweigerd. Op de een of andere manier is de buurvrouw daar de hele tijd blijven staat totdat ze stierf door verhongering. Mijn Sim bracht haar as naar het wetenschapslaboratorium en nu heb ik een normale Sim en haar kamergenoot de vampier-geest. Ze ziet er heel bijzonder uit omdat ze gestorven is als vampier en ik kan nog steeds als haar spelen. Dat opgeslagen spel zal ik nooit verwijderen!

Patricia Omdat ik (zie vraag 3) mijn Sims dus nooit bejaard laat worden is dat in elk geval geen oorzaak. Maar als het gebeurd, dan is het vaak door brand.. Maar ik probeer ze zo lang mogelijk te laten leven. Of anders gebruik ik een cheat om ze te verwijderen of laat ze verhuizen als ik er klaar mee ben. De laatste keer was trouwens tijdens het duiken, ze kunnen niet lang onder water blijven zonder zuurstof.. Toen heb ik maar niet opgeslagen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.