Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Letters from Nowhere 2.Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Letters from Nowhere 2.In Letters from Nowhere heeft Audrey de geest van een dode postbode geholpen door vele brieven te verzamelen. Ze gelooft dat de brieven haar naar haar man Patrick zullen leiden. De laatste brief die ze vond, leidde haar naar het vreemde stadje Nowhere. In Nowhere spreekt Audrey een man die vertelt over verdwijningen van mensen 50 jaar terug. Destijds was hij maar een kleine jongen en zijn vader zou met een groep mensen naar een vervloekt huis toe gaan, waar de verdwijningen waarschijnlijk door veroorzaakt werden. Vlak voordat hij weg ging liet de vader het jongetje een dagboek na, waarin hij al zijn bevindingen had opgeschreven. De vader ging het huis in met de groep mannen, er verschenen allerlei schaduwen en er werd geschreeuwd. Het jongetje, die nu een oude man is, liet het dagboek en al zijn inhoud vallen en vraagt Audrey om hulp om het te vinden. Sinds de vermissingen van de mannen van 50 jaar geleden waren er geen vermissingen meer geweest, maar Patrick’s verdwijning heeft waarschijnlijk hier iets mee te maken. Misschien is het nog niet te laat.

Jij helpt Audrey tijdens de spannende zoektocht naar haar man Patrick. De oude man in Nowhere heeft je een start gegeven dankzij zijn verhaal en het is aan jou om de vele locaties te bezoeken om hier de pagina’s van het dagboek en andere aanwijzingen te vinden. Onder in beeld staan de voorwerpen die je moet vinden in tekst omschreven. De voorwerpen zijn goed verstopt en sommige voorwerpen op de lijst zijn nog niet volledig klaar om gevonden te worden. Zo zal er gevraagd worden om een brein, maar er is maar een halve te vinden in de omgeving. Aan jou de taak om de andere helft, die ergens verstopt zit, ook te vinden en het brein in elkaar te zetten. Nadat het brein compleet is zal deze van je lijst met voorwerpen af gehaald worden. Sommige voorwerpen zijn nog niet klaar om gevonden te worden, maar vereisen een minigame die uitgespeeld moeten worden. Er is bijvoorbeeld een schilderij dat gevonden moet worden, maar als je op het schilderij klikt, moet je tussen twee afbeeldingen de tien verschillen vinden. Wanneer de tien verschillen gevonden zijn zal het schilderij van je lijst af gehaald worden.

Naast de voorwerpen op de lijst heeft Letters from Nowhere 2 een aantal uitdagingen in petto voor je. Ieder voorwerp geeft punten, hoe sneller je voorwerpen achter elkaar vind hoe meer punten je krijgt. Met deze punten kan je bonussen kopen die je helpen in de volgende levels. Deze bonusvoorwerpen moeten dan wel in de volgende levels gevonden worden en dat is niet zo makkelijk! Al snel vergeet je dat je bonusvoorwerpen hebt om te vinden, dus blijf goed opletten! Naast de bonusvoorwerpen is er in ieder level een zwarte kat te vinden die extra punten geeft. Als je alle 35 zwarte katten in het spel vind speel je de puzzelmodus vrij die je kunt spelen via het menu. In ieder level zijn bovendien ook drie postzegels te vinden die erg goed verstopt zijn in de omgeving. Als je alle 50 postzegels in het spel weet te vinden speel je de modus onbeperkt vrij, die via het menu te spelen valt. Als dat alles nog niet genoeg is, zijn er ook vele trofeeën te verdienen door allerlei acties uit te voeren, zoals een level binnen een minuut oplossen of 45 voorwerpen binnen een minuut vinden. Letters from Nowhere 2 heeft vele uitdagingen naast de grootste uitdaging: Patrick vinden! Lukt het jou om Audrey te helpen en Patrick te vinden voordat hij voorgoed verdwenen is?

Conclusie:Letters from Nowhere 2 is een spannend spel met een mooie verhaallijn die naadloos aansluit op Letters from Nowhere, het eerste deel uit deze spellenreeks. Help Audrey haar man Patrick te vinden en het mysterie van de vermissingen in Nowhere op te lossen. Letters from Nowhere 2 zit boordevol uitdagingen en extra’s en hierdoor is niet alleen de levensduur van het spel veel langer, maar valt er veel meer plezier te beleven! De puzzelmodus, onbeperktmodus en avontuurmodus zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is en geven een hele nieuwe kijk op het spannende verhaal van alle verdwijningen. Durf jij het aan om Nowhere te betreden en op zoek te gaan naar Patrick? Ontdek het in Letters from Nowhere 2!Letters from Nowhere 2 is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer zoek en vind spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.