Vandaag was de uitzending van Nintendo Direct. Om 16.00 uur hoorden we alle nieuwtjes vers van de pers. We zetten ze even voor je op een rijtje.
Voor de Wii U en de 3DS is Sonic Lost World aangekondigd. Een mooie game waarin je veel zult moeten rennen, springen en vooral niet doodgaan. Deze game is 18 oktober 2013 beschikbaar. Ook Rayman Legends is een feit. Mooi, kleurrijk en op ritme gebaseerde levels. Grappige toevoegingen zijn dat je levels van Rayman Origins kan vrijspelen. En je kan Rayman en Globox in Mario en Luigi outfits hullen. De game is 29 augustus 2013 beschikbaar.Er zijn twee Zelda games aangekondigd. In A Link Between Worlds voor de 3DS mag je gaan switchen tussen twee werelden, om twee verschillende Triforces te zoeken. En natuurlijk de HD remake van WindWaker voor Wii U. Er zijn een aantal aanpassingen bekend gemaakt: de verzamelopdracht later in de game is veranderd, het zeilen gaat sneller, net zoals de WindWaker acties. Van deze laatste is al bekend dat 4 oktober de releasedatum gaat worden.De fans van Animal Crossing: New Leaf krijgen een nieuwe community erbij voor Wii U. Deze is meteen na de uitzending van Nintendo Direct beschikbaar als download. En voor Europa is er een extra leuke actie om je vrienden gratis lid te maken.Op 15 augustus komt op de Wii U Pokemon Rumble U uit. Verdwaalde Pokemons moeten weer terug naar de winkel. Dat wordt jouw taak. Een leuke twist aan de game is dat je niet alleen maar gewoon de game moet spelen om alle Pokemons te bemachtigen. Op Twitter en Facebook kun je wachtwoorden verzamelen om meer Pokemons vrij te spelen.Erg leuk in de categorie retro gamen is dat Super Mario Bros 2 meteen na de uitzending van Nintendo Direct beschikbaar voor Nintendo 3DS via de eShop. Datzelfde geldt voor een nieuwe game. Steamworld Dig is een platformer waarbij je met gevaar voor eigen leven een weg baant door een mijnenstelsel. Ook deze game is meteen na uitzending van Nintendo Direct beschikbaar.Er zijn nog meer Wii U titels aangekondigd, waaronder March of War, Monkey Pirates, Nihilumbra en Pure Chess.En triest nieuws voor de fans van de Dr. Layton avonturen. Dr. Layton gaat nog een keer op avontuur, maar dan toch echt met pensioen. Het leuke nieuws is dat er een release datum bekend is, namelijk 8 november 2013. En nog een bijzonder nieuwtje over wederom Dr. Layton. Het spel Dr. Layton versus Phoenix Wright zal in 2014 op de Europese markt verschijnen.Uiteraard kun je ook zelf de uitzending bekijken via de Nintendo Direct website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.