Wat zit er standaard in de handtas van een gamer? Een handheld natuurlijk! Nu zullen er weinig gamers zijn die met een GameBoy in de tas rondwandelen anno 2013, maar het zou natuurlijk kunnen. Hoe zit dat bij Laura en Diana?Diana: Ik heb niet veel met handheld apparaten. Ik heb vroeger een GameBoy gehad. De allereerste, zonder kleurtjes. Die vond ik prettig, werkte goed en de games waren leuk. Ik heb nog de eerste DS gekocht van een vriend van me. Maar ik denk dan al vrij snel: “Waarom speel ik in hemelsnaam op dit kleine schermpje, als ik ook kan gamen op een tv van 75 inch?”

Laura: 3DS XL. Helaas heb ik hem niet zelf, want ik heb een gewone 3DS, maar ik overweeg het nog steeds. Ik heb hem mogen testen en ik vond hem zo fijn robuust, in tegenstelling tot het krakende plastic van mijn huidige 3DS. Ik vind het tof dat hij 3D kan, want het laat weer goed zien dat Nintendo altijd weer op zoek is naar nieuwe game-ervaringen en dat is wat ik zo waardeer aan het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.