Monopoly – Girls Only ‘Pink Boutique’ editie

Wij meiden hebben zo regelmatig een echte meidenavond met vriendinnen, waar de tissues en snotterfilms uit de kast gehaald worden. Daar kunnen we nu weer wat aan toevoegen: Monopoly – Girls Only editie!

Natuurlijk bouwen wij geen huizen en hotels. Nee wij dames bouwen kittige boetiekjes en grote shopping malls, waar we ondertussen ons geld uitgeven aan hoge telefoonrekeningen en lange winkelsessies!EA heeft ook de pionnetjes een make-over gegeven. Niet meer een auto, maar een lieflijk sandaaltje, een handtas en ook een föhn. Ook schattig zijn natuurlijk de roze kleuren die in overvloed aanwezig zijn. Om dit alles netjes op te bergen, bewaar je het in een soort juwelendoosje.

Deze editie ligt momenteel nog niet in de winkels, maar is al wel te bestellen bij Amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.