Van 90’s arcade game naar vermakelijke console arcade game. Pang Adventures staat al een tijdje op de rol en heeft eindelijk een releasedatum gekregen.

Pang begon ooit als arcade game in 1988, ook wel bekend onder de naam Buster Bros. De twee broertjes moeten de planeet redden van een alien invasie. In verschillende levels moeten ze onschuldig ogende, maar echt gevaarlijke alien bubbels uit de lucht schieten. Gedurende de jaren 90 spreidde de game verder uit naar Amiga, Atari ST, Commodore 64, ZX Spectrum, Amstrad CPC, TurboGrafx CD en Game Boy. Nu was het tijd om deze populaire arcade game naar de moderne consoles te brengen. 

Er was al een digitale Pang Adventures voor de Nintendo Switch beschikbaar. Vanaf 29 januari is de fysieke Pang Adventues – ‘Buster Edition’ verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Deze is al beschikbaar voor de PlayStation 4. De ‘Buster Edition’ heeft een reversible cover, stickers en een handleiding en beschikt over het volgende:

3 verschillende gamemodes:

  • Tour Mode: Eigenlijk de verhaalmodus van de game, waarbij je stuk voor stuk de verschillende plekken afreist om de aliens te verslaan.
  • Score Attack: De wereld redden met maar 3 levens en geen continues, arcade zoals het bedoeld is!
  • Panic Mode: Non-stop ballen knallen als een baas. 99 levels om te kijken of je alle vaardigheden van de gae goed onder controle hebt.

Lokale Co-op: Co-op is in elke game modus beschikbaar, dus de wereld redden hoeft niet alleen!
Meer dan 100 levels verdeeld over de hele wereld, allemaal met eigen uitdagingen. Plaatsen als Antarctica, Schotland, Death Valley en Bora Bora komen voorbij.
De Pang broertjes hebben inmiddels ook betere wapens sinds de vorige editie. Zo hebben ze nu machinegeweren, vlammenwerpers, lasers en shurikens. Dan moet het verslaan van aliens wel goed komen toch?

De Nintendo Switch editie van Pang Adventures – ‘Buster Edition’ is nu beschikbaar voor pre-order bij diverse winkels voor €29.99. De PlayStation 4 editie is nu al beschikbaar voor €19.99. Voor meer informatie over de game ga je naar www.meridiem-games.com/en.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.