Omdat we de meiden uit de grote Game wereld wat beter willen leren kennen zijn gestart met een Wie is vragenronde. Deze keer is onze eigen crew member [flag]nl[/flag]Witchy aan de beurt. Zij heeft een aantal vragen beantwoord en haar antwoorden kun je hieronder lezen:

Hallo Yvonne, kun jij je aan ons voorstellen?
Hallo mijn naam is Yvonne aka Witchy of Yfke, (Witchy is mijn Counterstrike nickname en Yfke mijn Wow nickname). Ik ben woonachtig in omgeving Venlo hier heb ik samen met mijn vriend sinds enkele maanden een eigen stekkie. We hebben nog een bewoner genaamd Wuppie ons konijn wie te vergelijken is met een jonge pup :P. Ik ben 23 jaartjes oud (jong :P).

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik studeer voor doktersassistente. Ik ga 1 dag in de week naar school (de maandag) en ik loop 2 tot 2,5 dagen stage in de week. Verder wow ik heeeeel af en toe nog. En soms 1 x in de maand een potje counterstrike (dat is nog veel voor mijn doen). En verder doe ik als hobby sieraden maken, op de nintendo ds spelen. Lekker een filmpje kijken met vrienden of mijn vriendje.

Wat is je favoriete bezigheid?
Hmmm lastige vraag ik denk toch lekker met een dvd’tje op de bank hangen. Ik ben namelijk helemaal verslaafd aan Charmed en Ghostwhisperer. Natuurlijk ook eens lekker shoppen (doh) en mijn vriendje plagen ;-).

Hoe ben je ooit begonnen met gamen?
Dat is al lang geleden dat ik begonnen ben met gamen. Ik had toen een vriendje toen ik 15 was. Hij was crew bij de lanparty Ambience een van de grote lanparty’s toentertijd. Ik werd gevraagd om mee crewlid te worden. Zo kwam ik in aanraking met mijn eerste lan. De mannen waren het er niet mee eens dat ik de sims en patience speelde en installeerde me eerst UT op de pc. Helaas waren mijn ogen niet snel genoeg en werd ik misselijk :P. Daarna hebben ze counterstrike geïnstalleerd en hieraan werd ik natuurlijk helemaal verslaafd. Ik leerde Jochebed (Trinity) kennen en samen gingen we uiteindelijk van FDNL uit naar Me-ladies waar ik Babsy en een hele hoop andere gamende meiden leerde kennen.

Kun je ons wat meer vertellen over je game “verleden”?
Zoals ik in de vraag hiervoor al vertelde speelde ik in mijn eerste counterstrike jaren voor Me-ladies. Nadat Me-ladies de eerste keer uit elkaar viel ben ik samen met Blackwidow, Smirrie, Stitchi, en Luna Amrita gestart. We hebben heel wat dingen meegemaakt samen. Eswc 2005, de showmatches tegen Immaculate Conceptions en Fatae. We hebben de ESL gespeeld maar helaas op de showmatches die we gewonnen hebben na hebben we niet veel bereikt.

Wat is je leukste game moment geweest?
Dat zijn 3 momenten geweest. Mijn eerste lanparty met Me-ladies. We waren met ongeveer 20 meiden aanwezig. Er zijn toen ook opnames gemaakt voor MTV die helaas nooit zijn uitgezonden. Maar het was wel ontzettend gezellig. De showmatch met Amrita op Netgamez 2004c waar ook Immaculate Conceptions aanwezig was. We werden gevraagd om een showmatch tegen het andere dames team te spelen. Dit was de eerste female showmatch in Nederland. Het was zenuwslopend. We hadden ontzettend veel publiek. Het andere moment was natuurlijk ESWC 2005. Dit is gewoon onwijs gaaf om een keer mee te maken. We hebben toen helaas niets gewonnen maar ik kan achteraf wel vertellen dat we daar zijn geweest!

Wat is je grootste game blooper geweest?
Mijn grootste blooper was erg groot :P. Dat was tijdens de showmatch op Netgamez tegen Imma. Ik wilde een HE gooien op de map inferno. Helaas werd ik neergeschoten en viel mijn HE op de grond waarbij ik een teammate neerhaalde. Helaas is dat geen geslaagde actie op bigscreen.

Waar hou jij je op het moment mee bezig?
Ik hou me bezig met jullie voorzien van nieuws op de website. Verder wow ik dus af en toe nog. Wil ooit voor de nieuwe wow expansion mijn warlock level 70 hebben.

Wat is jou functie bij Female-gamers?
Ik heb samen met Babsy female-gamers gestart. En ben nu aan het helpen om te zorgen dat Female-gamers een breder publiek krijgt. Ik doe veel nieuwshunten zodat jullie de laatste nieuwtjes kunnen lezen. Ik ben op zoek naar nieuwscrew zodat er meer nieuws gepost kan en meerdere soorten nieuws, denk aan consoles, reviews etc. Verder help ik Babsy achter de schermen en denk ik mee wat we kunnen doen en help ik waar ik kan om te bereiken wat we willen.

Wat wil je in de toekomst nog gaan bereiken?
Ik heb op game gebied geen doelen meer. Ik ben in Parijs geweest, ik heb in een van de betere wow guilds gespeeld op onze server. Ik heb mijn hoogtepunt wat gaming betreft gehad. Mijn doel wat ik op het moment heb is Female-Gamers mee groot maken 🙂 zodat jullie met plezier de website blijven lezen. We een veel groter publiek kunnen gaan aantrekken en volgend jaar met een eigen stand op gameplay 2008 staan 😉

Wanneer word het tijd om te stoppen met (online) gamen?
Pffft dat is een goeie. Dat is voor iedereen verschillend. Voor mij zal dit zijn als ik straks mijn diploma heb en een leuke baan. Er zit geen leeftijd aan verbonden. Het is meer je eigen gevoel. Geef mij maar over 2 jaartjes maar lekker huisje, boompje, beestje en misschien wel kindje.

Zou je een vraag willen verzinnen voor het volgende interview van Wie is?
Wie is jou grote held in de online gaming scène?

Vluggertjes:
Wow of Counterstrike? Wow
Gamen of Sociallizen? Socializen
Lannen of thuis gamen? Thuis gamen hoewel lannen vroeger ook wel leuk was.
Roze of Blauw? Doe maar paars hou niet zo van blauw en roze.
Jongens of Meiden? Beide, behalve in cs geef mij dan maar jongens
Chinees of Italiaans? Alle 2 lekker, maar doe toch maar Chinees.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.