Wederom een bekende die nogmaals haar verhaal mag doen en tevens de laatste van deze Gameliefde-reeks!Omdat ze 10 jaar geleden ook al samen met haar liefde in deze zelfde setting haar verhaal mocht doen. Leuk om te zien wat er in de afgelopen 10 jaar allemaal veranderd is bij Mandie en Dion!

Om even een indruk te geven van het interview van Mandie en Dion 10 jaar geleden, kan je hier terugblikken. Dan gaan we nu naar de huidige tijd en voor degene die dit koppel nog niet kennen stel ik ze graag even voor.

Maak kennis met Mandie, 32 jaar en haar liefde Dion, 30 jaar uit Heel in Limburg. Ze werken beide en Mandie werkt in een ‘Levi’s’winkel daarnaast traint ze 2-3 keer per week 2 uurtjes is ze dol op dansen en koken. Dion rommelt graag in huis. Samen hebben ze een zoontje van 3,5 jaar oud genaamd Luke. Mandie en Dion hebben elkaar leren kennen via de online shooter Counter-Strike 1.6 en dat is al best een hele tijd geleden!

Wat deed de vonk overslaan?
Toen we samen naar Amsterdam gingen

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Door een vriendin is de eerste ontmoeting tot stand gekomen. En daarna zijn we samen op date gegaan.

Spelen jullie nu nog games samen?
We spelen samen op de Xbox Call of Duty Modern Warfare!

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Nee.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Een kindje (hihi). Nee, lang en gezond samen zijn.

Foto: eigendom Mandie

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.