Liefde is mooi, liefde is leuk! Februari staat bij ons volledig in het teken van de liefde en dan met een vleugje gaming erin natuurlijk. Via hyves hebben we een oproep gedaan naar verhalen en hebben er een aantal die we met jullie willen delen. We hebben vandaag uit deze serie “Gameliefdes” het verhaal van Mandie.
Wie is zij?
– Ching-Yee Mandie “Mandie” Law,
– 22 jaar,
– uit Roermond
– opleiding secretaresse niveau 3 en loopt stage
– vrije tijd, lezen, gamen, leuke dingen met Rebekka (beste vriendin) doen, gamen en als de tijd het toelaat winkelen en foto’s maken.

Wie is haar partner?
– Dion “Mkipz“ de Kleijn,
– 20 jaar,
– uit Roosendaal
– volgt een ICT-opleiding niveau 4 en loopt stage
– werkt bij zijn eigen startende ICT bedrijf
– vrije tijd, met Mandie dingen doen, biossen, culinair bezig zijn, samen winkelen, DVD’tjes kijken en gamen.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen
Wij hebben elkaar via mIRC leren kennen en hij zat vaak bij ons in de DaMn Channel. Ik zat vaak met de DaMn meiden (voormalig Counter-Strike team) op ventrilo en hij deed meestal mee met mixjes enzo en toen raakten wij aan de praat.

Welke game kwam er aan de orde?
Ik speelde zelf Counterstrike 1.6.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe het verder is gegaan tot de dag van vandaag!
De eerste ontmoeting, gingen we met ons allen op een vrijdag gezamenlijk (met onder andere wat meiden van DaMn) wat drinken. Juull, Petra en het zusje van Petra, Linda, was er ook bij. Het was heel gezellig geworden na die avond. Daarna zijn we samen op een date gegaan en hebben we samen een filmpje gekeken. Na die leuke afspraakjes hebben sms-contact en msn-contact gehad. Op 3 april 2009 zijn we met een groepje naar Amsterdam geweest en Dion vroeg mij om zijn meisje te zijn. Tot nu toe in 2010 zijn we heel gelukkig met elkaar.

Heb je nog een lieve boodschap voor je mannetje?
Dion ik hou van je en wil je nooit meer kwijt x

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.