Wat als je elkaar niet hebt ontmoet via het gamen, maar al snel blijkt dezelfde passie te hebben? Dan moet je wel ment to be zijn, toch? Zo sloeg de vonk dus ook over tussen Gabriella en haar Baris.

Maak kennis met Gabriella, 27 jaar en haar Baris van 29 jaar. Ze wonen al 9 jaar samen in Groningen en hebben twee kindjes, een jongen en een meisje, Fatih van 4 jaar en Mia van 2 jaar. In het dagelijks leven werken Gabriella en Baris waarbij Gabriella freelance fotograaf is. Naast het spelen van games speelt ze graag piano en maakt ze foto’s voor haar Instagram: igersgamer. Baris is ook veel bezig met fotografie.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
We hebben elkaar niet tijdens het gamen ontmoet, maar bij het station. Tijdens de eerste date gingen we gezellig naar stad. Hij wist niet dat ik van games hield, ik ging namelijk naar een gamezaak om een game te halen. Toen bleek dat we samen over games konden praten, was de klik er helemaal.

Wat deed de vonk overslaan?
Vooral doordat we beide van games houden en hoe we de zelfde humor hebben.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Nou, we hadden onze eerste ontmoeting bij het station van Groningen en de date zelf in de stad. Later die dag hadden we een relatie en een paar jaar later zijn we getrouwd, we zijn nu al 11 jaar samen.

Spelen jullie nu nog games samen?
Soms Couch Coop games zoals Super Bomberman en Diablo 3 en A Way Out en verder multiplayer zoals Call of Duty en Battlefield 5 enzovoorts.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Dragon Ball Z – Kakarot, Greedfall en Ryza Atelier.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Niks bijzonders want ik heb alles al wat mij blij maakt, mijn man en kinderen.

Foto: privebezit

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.