Patricia aka Babsy, wie kent haar nog niet? Dan heb je nu de gelegenheid om kennis met haar te maken. Wie ze is, wat ze doet, wat ze in de toekomst bereikt heeft. We willen jullie een voorafje niet onthouden. Patrica is geen onbekend gezicht binnen de Nederlandse gamingscene. Een spontane meid die met Me-ladies een aantal leuke doelen heeft bereikt en zich nu bezig houdt om deze website draaiende te houden.


Hallo Patricia, kun jij je aan ons voorstellen?
Nou, ik ben dus Patricia voor sommige van jullie beter bekend als Babsy. Ik ben 26 jaar en woon samen in Groningen met mijn vriend, 2 katten en onze hond.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik werk parttime in een kledingzaak en werk parttime bij een webdesignbedrijf waar ik voornamelijk de administratieve dingen doe en wat maar op mijn pad komt. Daarnaast ben ik hoofd huishouding bij ons thuis en hou ik me bezig met Female-Gamers.

Wat is je favoriete bezigheid?
Gamen of lekker voor de buis hangen, zijn beide erg favoriet.

Hoe ben je ooit begonnen met gamen?
Ik ben ooit begonnen op een Nintendo, vrienden hadden zo’n ding en de Mario versies waren erg populair toen. Het echte online gamen (Counter-Strike) begon zo’n 5 jaar geleden. Ik zag mijn broertje het spelen en vond het wel vet om te zien, heb mijn eigen exemplaar gekocht en toen begon het allemaal.

Kun je ons wat meer vertellen over je game “verleden” ?
Toen ik ben begonnen met online gamen kwam ik in aanraking met een aantal mensen (waar ik nu nog steeds mee game) die mij toen vroegen een meidenteam voor hun te starten en zo was Me-Ladies geboren. Het begon ooit eens als een meiden community, speelde een meid Counter-Strike dan was ze welkom. Uiteindelijk is dat gestopt en is Me-Ladies na een tijdje op een serieuzere manier weer van start gegaan. Dat hebben we zo’n 2 jaar volgehouden en afgelopen zomer na het ESWC de stekker eruit gehaald. Zielig he…

Wat is je leukste game moment geweest?
Ik heb met Me-Ladies verschillende dingen mee mogen maken. Ik denk dat ik de ESWC Kwalificatie 2007 tegen in-w0nderland heet spannendste was. Me-Ladies won de 1e map en de 2e map eindigde met een gelijkstand. Uiteindelijk wonnen we en kon Me-Ladies weer naar Parijs. Ook op Gameplay 2005 was het erg leuk, dat de bezoekers het tegen ons op konden nemen en dat we werden gefilmd voor een documentaire die op TMF uitgezonden is geweest.

Wat is je grootste game blooper geweest?
We deden eens mee aan de WCG Kwalificatie volgens mij in 2006. Omdat meiden uit de vaste basis andere dingen hadden en niet konden moest ik maar meespelen. We speelden de_train en in popdog viel ik van de trap en ging dood en natuurlijk was dat te zien op het scherm.. Ja, dat was iets minder leuk.

Waar hou jij je op het moment mee bezig?
Op het gebied van Gamen ben ik met van alles en nog wat. Maar voornamelijk met Female-Gamers… Privé ben ik ook erg druk met van alles en nog wat, haha.

Hoe ben je op het idee gekomen om Female-Gamers te starten?
Ik vond dat er een site moest komen voor de Nederlandse meiden die ook gamen. Er zijn best veel die aan online gamen doen en er word op andere sites weinig over gemeld. En dat doen wij dus wel, wij houden de meiden in de gaten en houden onze lezers op de hoogte van deze bezigheden.

Wat wil je in de toekomst nog gaan bereiken?
Ik had voor mezelf al een soort deadline gesteld, 3 keer het ESWC met mijn team (ben alleen zelf nooit mee geweest) en dan was het wel genoeg. Dat heb ik bereikt met mijn team en ben blij dat ik het mee heb mogen maken. Maar ik denk dat er meer aandacht aan het online gamen in het algemeen besteed mag worden. Op een positieve manier en niet altijd zo negatief. Waar ik een steentje bij zou kunnen dragen doe ik dat graag.

Zou je een vraag willen verzinnen voor het volgende interview van Wie is?
Wanneer word het tijd om te stoppen met (online) gamen?

Vluggertjes:
Lineage of Counterstrike? Doe maar Counter-Strike
Gamen of Sociallizen? Socializen
Lannen of thuis gamen? Lan thuis?
Roze of Blauw? Roze!
Jongens of Meiden? Jongens
Chinees of Italiaans? Chinees

Patricia heel erg bedankt voor dit interview. Wij wensen je veel sucses met je verdere ondernemingen. En we hopen in de toekomst genoeg van je te blijven horen!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.