Sommige van onze lezers zullen de meiden van het Belgische Team-Ku vast wel kennen en andere misschien ook niet. Ze hebben onlangs nieuwe meiden aangenomen in het team maar daar weten we nog niet zoveel over. Wie zijn deze meiden en hoelang bestaat het team al?

Daarom hebben we [flag]be[/flag] beata aka WildCat een paar vragen voorgelegd

Zou je je jezelf even voor willen stellen aan onze lezers?
Mijn naam is Beata Klimas aka WildCat, ben 27 jaar en ik woon in Genk (België).Ik speel al veel te lang cs , ik speel zo’n 7 à 8 jaar. Grotendeels heb ik in female clans gespeeld. Het begon allemaal met Fr@gBaBes, de eerste Belgische female clan. gevolgd door dRc*Ladies waar ik samen met Topanga heb gespeeld M`EraLuna was het hoogtepunt als het op lans & tournaments aankwam. We hebben o.a op ECG en tweemaal ESWC gespeeld . Ik heb ook nog in amrita gespeeld even na M`EraLuna, maar niet lang tot ze beslisten css te gaan spelen. Nu ben ik lid en oprichter van Team-Ku!

Hoelang bestaat ku! al ?
In september bestaat Ku! 2 jaar

Wat is jullie line-up? En wie zijn nieuw binnen ku!?
Sinds kort spelen we met een proef line-up, om te zien hoe het gaat, Dat zijn: Purp|eTiger en KiTTy-KaT als oud Ku’s en Kiti, StaCieCakeS en Trixy. Wel zijn we nog op zoek! Dus voor iedereen onder jullie die nog op zoek is naar een clan… Contacteer ons maar!

Wat is jullie doel in de toekomst wat betreft lans en/of toernooien?
Er zit talent in! Ben ik rotsvast van overtuigd! Nu moeten we het eruit zien te krijgen. De Bedoeling is dat we/ze eerst op elkaar ingespeeld geraken om dan deel te nemen aan cups & leagues. En hopelijk ook lans!

Is Ku nog een Belgische clan? Of toch een Engelse clan? Gezien het aantal Engelse meiden in het team
Moeilijk te zeggen! bieke en KillerGirl zijn ook nog wel Ku maar spelen net zoals ik niet meer op regelmatige basis mee dus eerder UK/Europees (momenteel) Wie weet wat de toekomst zal brengen!

Wat kunnen we verder in de toekomst van Ku verwachten?
We willen natuurlijk goede resultaten in cups & leagues online maar we willen zeker deelnemen aan lans & offline tournaments. We wachten op een eindelijke openbaring van een project waar we nu al zolang aan aan het werken zijn. Maar dat is nog een grooooooooooot geheim!!

Nog een shout out? Roep wat je wilt!
To all my geeks & freaks, it’s a very Ku thing to do!

Wij willen je bedanken voor dit interview en wensen het team ku! veel succes in de toekomst. Wij houden jullie verder op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Team-ku! En dan met name hun ‘geheim’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.